Za 3 horoskopska znaka februar će biti mesec pun ljubavi i sreće: Vage su jedan od njih

|

U februaru ćemo svedočiti prestanku retrogradnog kretanja planeta. Februar je i mesec koji nagoveštava kraj zime, te se tako otvorite za sva iznenađenja koja dolaze u drugom mesecu 2022. godine.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device ovo je najpozitivniji period. Zdravlje će vam biti u najboljem redu. Na svim poljima će vam biti harmonično i uživaćete. Takođe, za slobodne pripadnike znaka ovo je odličan period da se posvete i pronalasku partnera, pa se tako osmelite da pređete na konkretne stvari.

Vaga

U februaru će Vage u potpunosti uživati u ljubavnoj energiji. One će učvrstiti odnose sa svojim partnerima i da rešiće sve emotivne probleme koje imaju. Brak će vam biti stabilniji nego ikad i to će vam prijati. Posebnu pažnju ćete obratiti na brigu o svom izgledu jer ćete uživati u flertovanju u februaru.

Vodolija

Početak februara može vam doneti mnogo pozitivne energije koja će vam pomoći da steknete samopouzdanje, da postanete harizmatičniji i tako otvorite sebi prostora za rešavanje nekih započetih projekata. Ovo je pogodan period za one koji traže novi posao, ili žele da pokrenu sopstveni biznis, tako da se osmelite na taj korak.

Izvor: glossy.espreso.co.rs