Vojna je Marićeva vanbračna ćerka: Udala se za Amerikanca – Bavi se umetnošću (FOTO)

|

Pre dvadesetak godina Jovan Marić i njegova tadašnja, treća po redu supruga Danijela Tiosavljević bili su svojevrsna medijska senzacija, pre svega zbog ogromne razlike u godinama.

Naime, doktor je od studentkinje koju je oženio bio stariji trideset godina. Ona mu je rodila sina Mateju, sa kim će kasnije imati problema oko stana, dok iz prethodnih ljubavnih priča ima dve ćerke.

“Prvo dete mi je vanbračno – Vojna, rođena 1974, dok sam još bio u braku. Ta žena je htela da rodi dete i rodila ga je, a ja sam ga prihvatio. Vojna je ime od slova moga imena, ali nisam ga ja birao, već njena majka. Interesantno, moja prva supruga je slikarka, a i Vojna je završila likovnu akademiju”, govorio je svojevremeno Marić.

“Živi u Teksasu, udala se za Amerikanca. Kad sam bio bolestan, došla je da me vidi dok sam još živ. Ali, eto, pretekao sam”, ispričao je Marić pre izvesnog vremena.

Osim Vojne, čuveni psihijatar ima još dvoje dece: Joanu, koja je pošla njegovim putem, i Mateju, koga je dobio u braku sa Danijelom Tiosavljević.

Izvor: hellomagazin.rs