Osvanula jedina fotografija Ane Brnabić sa dugom kosom: Mnogi se pitaju da li je na slici zaista premijerka

|

Imidž koji je premijerka Ana Brnabić pokazivala u javnosti menjao se kroz prethodne godine iako je uvek bila verna svom prepoznatljivom stajlingu. Možda se najveća razlika u odnosu na period kada je tek stupala na domaću političku, i javnu scenu uopšte, vidi na tome kako je nekada a kako danas izgleda frizura Ane Brnabić.

Premijerka je rešila da na tom polju napravi drastičnu promenu pa je krajem 2020. godine iznenadila čitavu javnost kada je svoju dugu kosu zamenila potpuno kratkom frizurom, a neki se možda ne sećaju kako je premijerka nekada izgledala.

Oni koji su stručni po tom pitanju, uglavnom se slažu u tome da je današnja frizura Ane Brnabić stil koji joj mnogo bolje pristaje, a čini se da utisak deli i sama premijerka. Međutim, njen govor tela pokazuje da je u pitanju promena na koju se teško navikla, koliko god ona bila na bolje, što je i razumljivo ako imamo u vidu da je prethodnu frizuru godinama nosila.

Naime, po pokretima ruke premijerke koja je nastavila da zaglađuje kosu vidi se da se teško navikla na činjenicu da to više ne mora da radi. Šiške koje sada padaju na čelo zadavale su joj probleme, jer Ana je dugo pre toga kosu začešljavala unazad i nije imala problema sa pramenovima koji padaju oko lica. Međutim, aktuelna frizura Ane Brnabić odlično joj stoji pa se čini da se neće vraćati na staro.

Izvor: story.rs