Voditeljka žestoko ponizila Zvezdana: “Glupljeg čoveka nisam videla” – Zgrožena njegovim ponašanjem

|

Poslednjih dana u centru pažnje tabloida je ljubavni trougao Zvezdan Slavnić, njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić i njegova sadašnja devojka Anđela Đuričić. Oni su često tema raznih raspravai komentara i svako ima bar neko mišljenje o njihovoj situaciji.

Sada se oglasila i bivša voditeljka Olja Crnogorac i izrazila svoje nezadovoljstvo ponašanjem Zvezdana Slavnića u rijalitiju “Zadruga 6”. Tom prilikom žestoko je udarila na njegovu muškost. Olja je na svom Tviter nalogu napisala:

“Primitivnijeg i glupljeg čoveka nisam videla. Ne znam da li se on može nazvati muškarcem”, komentarišući njegovo ponašanje prema svom vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić.

U komentarima su se neki Tviteraši složili sa njom, dok su neki ispravljali gramatičke greške i poistovećivali sa Zvezdanom.

Inače, Zvezdan Slavnić je ušao u rijaliti sa namerom da se pokaže u drugom svetlu, međutim, nedugo nakon početka rijalitija, on je pao na čari Zadrugarke Anđele Đuričić sa kojojm je ubrzo otpočeo vezu, koja je sada uzork razdora i glavna tema u Zadruzi.

Izvor: mondo.rs