“Viši sud zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin”: Mirjana se pohvalila lepim vestima pa otkrila reakciju Ilića

|

Mirjana Antonović, bivša partnerka Miroslava Ilića, koja se godinama sudila sa pevačem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u korist nje i njenog sina.

Naime, Mirjana Antonović se oglasila na Fejsbuku i navela da Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.

“Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije”, poručila je Mirjana u objavi na Fejsbuku.

Devin i Mirjana žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je pre nekoliko meseci postao i otac.

Inače, Mirjanin sin jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa ocem, ali da je ubrzo sve prekinuto i da Miroslav nije želeo da ga vidi.

“Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: “Drago mi je da si živ i da si dobro”. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje”, ispričao je Devin jednom prilikom.

Izvor: blic.rs