Više je nećemo gledati na Pinku: Voditeljka potpisala sporazumni raskid – Pre toga prozivala “ružičastu” televiziju zbog nagrade

|

Bivša učesnica Zadruge, Milica Kemez više ne vodi emisije na “Red TV”-u. Ona je nekoliko sezona vodila emisiju “Ne gledam ti ja to”, ali tačka na saradnju između “Pinka” i nje je stavljena kada je ona nedavno na društvenim mrežama prozivala “ružičastu” televiziju.

Prema saznanjima Espresa, Milica je već potpisala sporazumni raskid ugovora sa “Pinkom”, te je za nju voditeljski angažman na televiziji koja je u vlasniku Željka Mitrovića završen. Milica je popularnost stekla učešćem u rijalitiju „Zadruga 3“.

Milica je tokom učešća u Zadruzi rasplakala mnoge svojom životnom pričom. Nju su roditelji sa samo tri godine ostavili u Domu za nezbrinutu decu u Beloj Crkvi, posle čega je odrastala u hraniteljskim porodicama. Sa 18 godina otišla je u inostranstvo kako bi zradila novac za svoj salon u čemu je i uspela.

Ona je u poslednje vreme podigla prašinu u javnosti kada je otkrila da je ostala bez nagrade koju je osvojila za drugo mesto u Zadruzi, a to je montažna kuća. Sada se opet oglasila na istu temu i otkrila ko je zapravo kriv za to. Ona je otkrila da je firma koja se bavi izradom montažnih kuća “zavlači” već mesecima, a da još uvek nije niti videla, niti dobila svoj dom.

“Iz te firme su mi rekli da će mi kuća biti isporučena između 8. i 12. februara, i da će je dostaviti u magacin koji iznajmljujem već mesecima i plaćam 500 evra. Nakon što sam videla kakva se halabuka podigla oko svega, samo želim da još jednom naglasim da Pink produkcija nema nikakve veze sa ovim, oni su od početka korektni prema meni, isplaćeni su mi honorari iz obe sezone, do dinara. Rekli su mi da se ne sekiram i da će mi kuća biti isporučena, da će mi oni u tome pomoći i ja želim da verujem da će tako i biti. Iznajmljujem magacin za tu kuću koji stoji prazan već šest meseci, pa vi izračunajte koliko sam već novca bacila u vetar”, rekla je Milica Kemez za Srbija danas.

Izvor: espreso.co.rs