Marko tužio Željka Mitrovića, pa ga direktno prozvao: “Zavukli se u mišje rupe, ali uskoro sledi naplata”

|

Rijaliti zvezda Marko Miljković, bivši učesnik “Zadruge” i suprug pobednice druge sezone popularnog rijalitija Lune Đogani Miljković, oglasio se na svom Instagram profilu prozivajući direktora televizije Pink, Željka Mitrovića. Inače, Miljković i Pink televizija su na sudu zbog toga što Miljković nije dolazio na emisije posle učešća u rijalitiju, te mu je oduzet honorar.

Tim povodom se Marko Miljković oglasio na Instagramu i najavio novo suđenje, ali je pomenuo i 50.000 evra koje mu, kako kaže, Mitrović duguje, a za Srbija Danas je izjavio:

“Ignorišu jer nemaju šta da kažu, znaju da udaram svesno tamo gde boli… Zavukli se u mišje rupe… Ali sledi naplata uskoro, pa će morati da progovore”, izjavio je Miljković za pomenuti medij.

Da su Marko Miljković i televizija Pink zaista na sudu, dokaz je i dokument koji je Miljković priložio – obaveštenje iz Prvog osnovnog suda u Beogradu, a to je spisak i vreme kada će se održati suđenje, tj, pretres, a u dokumentu je Marko Miljković naveden kao “tužilac”, dok je Pink naveden kao “tuženi”.

Izvor: srbijadanas.com