Nišlijka udata za milionera iz Kazahstana uživa na odmoru u Srbiji: Muža krije od javnosti – Mnogi joj zameraju jedno

|

Srpkinja Milica “Polskaja” udata je za tajanstvenog Kazahstanca sa kojim živi u Amatiju, a svakodnevno na društvenim mrežama prikazuje svoj luksuzni život.

Naime, atraktivna Nišlijka redovno postavlja fotografije na svoje društvene mreže, a trenutno je na odmoru u Srbiji u rodnom gradu Nišu. U braku sa Kazahstancem Milica ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Milica je stalno na meti kritika korisnika društvenih mreža pa tako su se i ispod ove fotografije ređali negativni komentari. Njeni pratioci joj najviše zameraju što ne pokazuje identitet svog supruga a druga zamerka je na račun njenog izgleda. Naime, pratioci kažu da više ne liči na sebe zbog brojnih estetskih korekcija.

“Pa šta je čovek toliko ružan da ga ne pokazuješ”, “Puna si silikona” ,”Šta je on, zaštićeni svedok” bili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

Međutim, Milica se ne obazire na komentare i kaže da živi sasvim običan život i ne razume zbog čega je na meti kritika, budući da je uvek lepo izgledala, čak i učestvovala na takmičenju za Miss Srbije.

Izvor: kurir.rs