Vikend horoskop za period od 20. do 22. maja: Strelčeve čeka iznenađenje, Ovnovi – partner se oseća zapostavljeno

|

Ovan

Ovog vikenda obratite pažnju na partnera. Bilo bi poželjno da više vremena provodite sa njim jer zbog obaveza na poslu on se oseća zapostavljeno i budi mu se sumnja. Komunikacija na poslu je otežana, informacije kasne. Za vikend će se stanje poboljšati tako da vas čeka lepa radna nedelja.

Bik

Na poslu je i dalje nepovoljna situacija za vas. Okolnosti se menjaju iz minuta u minut, što vam predstavlja dodatnu nervozu i stres. Saturn je kriv za to. Za vikend se okrenite sebi i pokušajte da ne razišljate o poslu. Opustite se uz drage ljude.

Blizanci

Komunikacija u svim oblastima je zbunjujuća. Kako od vas prema drugima tako i u kontra smeru. Za vikend se stišajte i pokušajte da uživate u tišini sami sa svojim mislima, i tako se pripremite za novu radnu nedelju.

Rak

Porodični odnosi i dalje su u fokusu i ne daju vam mira. Polako gubite stpljenje. Zaustavite se za vikend. Odmorite misli i glavu a početkom nedelje pustite da vreme radi za vas.

Lav

Iza vas je uspešna radna nedelja koja je dala zadvoljavajuće rezultate. Ostvarili ste planirano, te ste zaslužili odmor. Vikend provedite sa ljudima koji vam prijaju.

Devica

Vašu preciznost i sistematičnost narušava opšte rasulo a glavni krivac je Merkur. Svesni ste da na to ne možete da utičete. Dane vikenda provedite sa porodicom jer će vam to odvući misli od posla.

Vaga

Vama se sve dešava u momentu. Tako je i na ljubavnom i na poslovnom planu. Puno informacija koje se iz minuta u minut menjaju. Vi to odlično podnosite. Posle vikenda se situacija menja – sledi stabilizacija.

Škorpija

Razmišljate o tome da uvedete promene u vaš svakodnevni život. Vikend je idealno vreme da se posvetite sebi i da napravite plan i program za naredni period.

Strelac

Vikend vam sprema iznenađenje. Astrolozi vam savetuju da jednostavno prihvatite poziv i da se opustite i uživate u vikendu. Srećno!

Jarac

Kraj je radne nedelje, a vama je preko potreban barem produženi vikend. Bilo da imate ili ne mogućnosti za to, dva dana samo i jedino sebi posvetite.

Vodolija

Odnos sa partnerom je predivan kao i sa porodicom i prijateljima. Ovo vreme vama odgovara. Vašu energiju svi osećaju, vikend posvetite dragim ljudima u uživajte u njemu.

Ribe

I dalje ste u potpunosti posvećeni poslu. Sve se odvija po planu. Međutim vikend vam šapuće da vas očekuje fenomenalan provod! A vi samo prihvatite poziv!

Izvor: magazin.novosti.rs