Vikend horoskop za period od 2. do 4. septembra: Bikovi, priredite partneru mali znak pažnje – Vodolije, ne vodite tuđe živote

|

Ovan

Previše obaveza a samim tim i stresa tokom minule radne nedelje se odrazilo na vaš imuni sistem. Razmislite da za vikend napravite plan kako da polako uvodite zdrave navike u vaš život.

Bik

Zbog užurbanog načina života ispašta odnos sa voljenom osobom. Priredite za vikend mali znak pažnje partneru. Videćete kako jedan gest može promeniti situaciju na bolje.

Blizanci

Potrebno je da zastanete i oslušnete svoj organizam. Šalje vam poruke na koje vi ne obraćate pažnju. Dane vikenda iskoristite da se posvetite sebi i krenite na sistematski pregled.

Rak

Porodična situacija se polako se dovodi u red. I na poslu stvari idu mirnim tokom. Sada, kada su problemi iza vas, trenutak je da se konačno opustite i vikend posvetite sebi.

Lav

Pitate se da li ljubav i posao mogu zajedno? Mogu ali samo ako obavite iskren i otvoren razgovor sa osobom preko puta vas. Ne odugovlačite već sada za vikend pričajte.

Devica

Sve polako dolazi na svoje mesto. Samim tim i vaš ritam života. Opustite se i sada radite stvari za koje do sada niste imali vremena zbog previše poslovnih obaveza.

Vaga

Ukoliko sada ne doneste ljubavnu odluku posle može biti kasno. Poruke pored puta nisu tu slučajno, samo ih ne ignorišite.

Škorpija

Vas pokreće strast na svakom životnom polju. Osoba koja vam je ušla u život nije se stvorila tu slučajno. Posvetite joj više pažnje i vaša veza će potrajati.

Strelac

Previše stresan period kada je posao u pitanju. Polako se završava radna nedelja i vreme je da se posvetite svojim živcima koji su poprilično napeti. Priuštite sebi ono što vam prija.

Jarac

Ako ste se pitali kako izgleda mir svedočili ste ove radne nedelje. Takva energija će se preliti i na vikend a na vama je samo da uživate.

Vodolija

Previše tajni je oko vas. Vi jeste savršen prijatelj ali to ne znači da treba da vodite tuđe živote! Prijaće vam da se osamite za vikend i posvetite se sebi.

Ribe

Prija vam energija koja je oko vas. Iako ne ide sve kako ste zamislili vi ipak održavate unutrašnju ravnotežu, što je u ovom momentu i najvažnije.

Izvor: magazin.novosti.rs