Vikend horoskop za period od 18. do 20. februara: Škorpije, vreme je za otvoren razgovor sa partnerom

|

Ovan

Očekujete neke odgovore u vezi sa poslom. Trudite se i očekujete povratnu informaciju. Precizan odgovor dobićete posle vikenda. Trenutno po pitanju svega imate zbrku u glavi. Vikend iskoristite da racionalno razmislite o svemu.

Bik

Vikend je idealno vreme da počnete sa detoksikacijom organizma. Ta ideja vam se već dugo vrti po glavi ali nikako da nađete vreme baš za to. Sada za vikend, pa polako i detaljno napravite plan i program.

Blizanci

Stvari polako dolaze na svoje mesto. Posle odlične i precizne komunikacije ne mogu da dođu polovični odgovori. U ljubavi vas očekuje divan vikend, bez obzira da li ste sami ili u vezi.

Rak

Još uvek vas muče neki odnosi iz prošlosti, naročito ukolio se radi o porodičnim odnosima. Sada je vreme da od nekih ljudi odustanete i da se pomirite sa okolnostima, odnosno dešavanjima.

Lav

Polako privodite kraju još jednu uspešnu radnu nedelju. Sumirate utiske i zadovoljni ste rezultatima. Tako i treba. Ono što vam je sada na pameti je lep mini vikend, odnosno odmor. Želite da se opustite i uživate, pa tako i uradite.

Devica

Polako iz iskustva učite lekcije i ljude. Shvatate da ma šta uradili neke stvari se neće promeniti. To se zove sazrevanje. Naučili ste da ne trošite energiju na stvari na koje nemate uticaj ili na ljude koje ne možete da promenite.

Vaga

I dalje ste pod dejstvom adrenalina koji osećate na poslu. Komunikacija je idealna, poslovne zadatke rešavate u vašu korist. Ta lepa energija se prenosi i u narednu radnu nedelju. Samo nastavite istim tempom.

Škorpija

Donosite odluku da za vikend otvoreno i bez okolišanja porazgovarate sa partnerom. Sve ćete reći oštro i tačno. Nema svilenih rukavica. Rasplet očekujte u toku naredne nedelje.

Strelac

Previše posla i obaveza bilo je protekle nedelje. Misli su vam rasute i gubite fokus. Imate snage ali ne možete da stvari posložite na svoje mesto. Vikend posvetite sebi, svojim mislima i pokušajte da više spavate kako bi obnovili energiju.

Jarac

Svu svoju energiju ste “potrošili” na ljubavne zavrzlame. To vas je iscrpelo i brinete da ste zapostavili posao. Od ponedeljka krećete potpuno fokusirani na posao a ljubav ostavljate sa se sama odvija pa kako bude.

Vodolija

Imate sjajne poslovne ideje i jedva čekate da ih izložite nadređenima. Povedite računa jer možete da naiđete na ljubomoru tamo gde nikada niste ni pomislili. U ljubavi bez značajnih promena.

Ribe

Niste zadovoljni ljubavnim odnosom. Imate osećaj da ste stigli do zida. Osećate neku vrstu straha ili nelagodnosti da pričate sa partnerom. Nemojte ništa sada i odmah. Neka prođe vikend, vi se saberite i kanališite energiju i onda polako krenite u razgovor.

Izvor: magazin.novosti.rs