Vikend horoskop od 22. do 24. jula: Rakove očekuje iznenađenje od partnera – Strelca zovu putovanja

|

Ovan

Savet astrologa za ovaj vikend je da se usredsredite na ciljeve i da prestanete da maštate. Šta je bilo bilo je glavu gore i hrabro u realizaciju planova.

Bik

Ljubavni odnos vas i dalje muči. Morate da otvoreno i potpuno iskreno da porazgovarate sa partnerom. To možete uraditi za vikend ili početkom nedelje. Ne odlažite predugo.

Blizanci

Ciljeve koje ste sebi zadali se ne ostvaruju brzinom kako ste zamislili. Za vikend se potrudite da izdvojite vreme da u miru sednete i razmislite gde pravite greške.

Rak

Pojedini pripadnici znaka privode kraju uređenje doma. Vašoj sreći nema kraja! Ostali Rakovi mogu za vikend da očekuju prijatnu atmosferu u kući i lepo iznenađenje od voljene osobe.

Lav

Vikend pred vama je idealan za uživanje. Ono pravo Lavovsko uživanje. Ako još uvek niste, sada je vreme da napravite plan jer vam tako zvezde poručuju.

Devica

Polako privodite kraju poslovne obaveze. Srećom, na poslovnom polju sve se odigralo dobro i sada možete da se posvetite vašem godišnjem odmoru i uživanju. Za dane vikenda se opustite.

Vaga

Stvari koje su vam zadavale glavobolju sada polako dolaze na svoje mesto. Pritisak ćete osećati do kraja nedelje zato za vikend se posvetite sebi i svojim potrebama.

Škorpija

Porodični odnosi se ne smiruju. Konkretno je u pitanju ženska osoba. Dali ste sve od sebe, pokušali sve, samo još niste probali da odustanete, što bi trebalo. Pustite stvari da idu svojim tokom, naročito za vikend.

Strelac

Putovanje i avanturistički duh vas zove. Donesite odluku za vikend. Pre toga dobro proverite da li ste sve svoje pogotovo poslovne obaveze završili.

Jarac

Ova nedelja vam je donela mir naročito što se posla tiče. Opustite se i vikend provedite sa prijateljima. Prijaće vam njihova energija.

Vodolija

Zadovoljni ste kako se odvija situacija na ličnom planu. Puni ste lepe i pozitivne energije i to vaše okruženje oseća. Prihvatite ljubavni poziv za vikend.

Ribe

Polako se umarate od radne nedelje. Potreban vam je predah od obaveza. Posao ide po planu ali vi ste se preforsirali. Ako ste u mogućnosti priuštite sebi mini vikend u prirodi.

Izvor: magazin.novosti.rs