Verila se Nina Radulović: Evo u čijem zagrljaju je pronašla svoju sreću (FOTO)

|

Voditeljka Nina Radulović je nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, započela vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem i o tome je čitava javnost pričala mesecima.

Nakon što su svi bili upoznati i sa razlozima raskida između nje i sportiste, ona je brzo po okončanju njihove romanse donela veoma važnu odluku, koja se tiče njene privatnosti.

S obzirom na to da su kolege tokom razvoda, a i nakon raskida veze sa Krajinovićem, bile nemilosrdne prema Nini, mnogo se pričalo o njenom intimnom životu, a ona u tom momentu nije bila spremna ništa da podeli, bila je ranjiva i tužna, te je odlučila da ubuduće emotivne partnere ne izlaže pogledima javnosti.

Sa kim se trenutno zabavlja, s kim i gde putuje, ko se naziva očuhom njenog sina Lava zadržala je samo za sebe, ali jedan detalj joj se skoro omakao zbog čega je ponovo postala glavna vest u tabloidima. Nina Radulović se verila, naslov je koji kruži medijima i izaziva veliku pažnju,i to zbog toga što naš narod veoma intirgira sa kim je Lekina bivša pristala da podeli život.

Ovaj zaključak da se verila Nina Radulović, izrodio se na osnovu jedne slike, koju je voditeljka objavila na “Instagramu”. U prvi plan je prsten, po svoj prilici dijamantski, do njega su poređana još dva, ali ipak taj jedan se istakao i stvorio dobre temelje za priče o njenoj veridbi.

Potvrda Nine Radulović se čeka još uvek, koja će ukoliko je sve gore navedeno tačno, najverovatnije sakriti i datum svog venčanja.

Izvor: story.rs