Cakana svima stavila do znanja ovo, otkrila sve detalje o majci: “Nema dovoljno hrane, sigurno gladuje..”

|

Dagica Radosavljević Cakana sa mnogo ljubavi i ponosa govori o Kosovu, odakle je rodom, a gde živi njena majka. Ona je ispričala da je prethodni period bio mnogo težak za Srbe koji žive tamo jer, između ostalog u prodavnicama nije bilo dovoljno hrane.

Nakon ove njene izjave, u medijima se pojavila vest da Cakanina majka gladuje, što je nju mnogo povredilo, a ona je objasnila o čemu se zapravo radi.

– Bila sam besna kao ris. Mislim da su ti skandalozni naslovi toliko bedni i jadni. Moja majka živi najnormalnije, ne gladuje. Ona ima osamdeset godina i još uvek je na svojim nogama. Moja braća, sestra i ja je mnogog volimo i provodimo vreme sa njom. Ona uživa sa nama u životu i prava je dama. Ponižavaju me i vređaju takve priče – rekla je Cakana.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana dosta dugo je na estradnoj sceni, pa je otkrila kako gleda na današnje muzičke trendove:

– Od novijih pesama izdvojila se „Ponoć“, jer je to jedna veoma lepa pesma. Nemam puno vremena da slušam pesme, okupirana sam svojim albumom. Kada su nastupi u pitanju ja pevam sve vrste muzike – rekla je pevačica i još dodala:

– Ljudi mi nisu nikada tražili pesme koje imaju skandalozne tekstove, ili čudne ritmove, a ni one u kojima se potenciraju pare. Neki pevači to prosto nameću, svima je bitno da se nešto skače. „Ej dragi, dragi“ i danas je jedna od najslušanijih pesama. To je jedna posebna reakcija publike kao i „Srpkinja je mene majka rodila“ koja se sluša među svima.

Ona veoma vodi računa o svom stajlngu, pa je otkrila koliko novca troši na garderobu.

– Nekada sam trošila mnogo novca na garderobu i to što sam nekada kupovala nosim i dalje. Desi se da izdvojim neku količinu novca i odem da kupim neku stvar, ali samo ono što mi treba. Sada sam u fazi da nešto osmislim sama, postala sam kreativnija – rekla je pevačica.

Izvor: kurir.rs