Veljko organizovao žurku u prirodi povodom Bogdanine trudnoće: Proslavili uz zakusku, balone i najdraže osobe (FOTO)

|

Veljko i Bogdana su na društvenoj mreži Instagram objavili najradosnije vesti – čekaju drugog naslednika. Okruženi prijateljima i porodicom, koji su snimali otkrivanje pola, Veljko je probušio balon i otkrio da će se porodici uskoro pridružiti još jedan dečak.

Danas su Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović ovim divnim povodom u prirodi organizovali veselje a detalji sa lica mesta završili su na društvenim mrežama.

Bogdanina sestra Nataša Rodić je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda dekoracija i sama lokacija na kojoj je upriličeno veliko slavlje. Baloni, table na engleskom jeziku, zakuska, sve to je bilo na žurki organizovanoj u toku dana.

“Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi”, rekao je danas Veljko Ražnatović, koji je skočio od sreće kada je saznao pol bebe.

Inače, Veljko i Bogdana imaju sina Željka, a kako je ovaj mladi par nedavno izjavio i u planu im je bilo proširenje porodice. Drugi Veljkov i Bogdanin sin zvaće se Krstan, a poreklo ovog imena potiče od grčke reči stauros što znači “krst”. Ovo ime ima značenje i u numerologiji, u kojoj osobe sa imenom Krstan imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veliku borbenost i istrajnost.

Izvor: kurir.rs