Veliki razlog za slavlje u kući Dragane Mirković: Slikom iz dvorca sve oduševila (FOTO)

|

Naša poznata pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić slave danas godišnjicu braka.

Draganu i Tonija upoznao je organizator njenog koncerta u Beču, a prema njenim rečima ovo je bila ljubav na prvi pogled.

Ovaj bračni par je već 22 godine u srećnom braku, a pevačica se povodom toga oglasila na Instagramu i objavivši sliku sa venčanja.

“Srećna godišnjica braka, ljubavi”, napisala je Dragana, koja je sa Tonijem stupila u brak 28. septembra 2000. godine. Iz ove ljubavi imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Dragana je i ranije za medije pričala da na njihovo venčanje nisu mogli da prisistvuju njeni roditelji zbog situacije u zemlji, pa joj je tog dana porodica mnogo nedostajala.

– Toni i ja venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Pošto je bilo vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica ne sprovede papirološki do kraja. Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu, pa smo zbog toga imali mali broj gostiju – rekla je Dragana Mirković svojevremeno.

Izvor: espreso.co.rs