Veliki godišnji horoskop za Škorpije: U prolećnim mesecima blistate na poslu – Slobodnima se smeši sreća

|

2022. godina donosi novu energiju za Škorpije, mnogo više od prethodne. Očekuje se sklapanje mnogo prijateljstava, putovanja, kao i uživanje u zaslugama iz minulog rada. Tokom prolećnih meseci Škorpije će zablistati na profesionalnom planu, a period će biti povoljan za inovacije u karijeri. Moguća promena posla. Komunikacije će biti poboljšane, tako da će Škorpije biti u centru pažnje. Idealan period da poradite na odnosu sa najbližima je leto, a jesen i kraj godine biće vam ispunjeni trenucima radosti. Sreća se naročito osmehuje slobodnim Škorpijama.

Posao i finansije

U 2022. godini prikupljate sva priznanja ali i finansijske zasluge za sve što ste radili u prethodnom periodu. Dodatni honorari i bonusi su na dnevnom redu u narednih godinu dana, tako da ne oklevajte da uložite u sebe i radite – sigurno će se isplatiti. Najpovoljniji mesec da zatražite unapređenje ili povećanje plata je jun.

Finansijska situacija dostiže vrhunac posle septembra, kada više nećete brinuti o novcu. U 2022. godini Škorpije blistaju i lako ostvaruju profesionalne ciljeve. Tokom ove godine preporučljivo je raditi sam, naročito kada su u pitanju privatni poslovi i investicije. Previše mešanja ljudi sa strane može dovesti do sukoba. Ovo je vreme da pokažete za šta ste sposobni. Napredujete na lestvici uspeha.

Ljubav i porodica

Ako stvari proteklih godina nisu išle kako treba, 2022. godina je vreme da povratite entuzijazam. U ovoj godini zračite samopouzdanjem. Retrogradni Merkur od 10. maja može da napravi blate probleme u komunikaciji sa najbližima, vraćanje na nešto iz prošlosti, nesporazume sa decom i slične prepreke koje ćete morati da savaladate. Uprkos napetim situacijama, Škorpije će tokom ove godine doživeti nezaboravne trenutke sa partnerom. Bitno je da ne zaboravite da uzmete u obzir želje i zahteve partnera za održavanje ravnoteže u vezi.

Slobodne Škorpije će uživati u avanturama, ali neće ići u krajnost. Od njih se očekuje da pronađu svoju srodnu dušu preko poznanika ili bliskih prijatelja. Čak i ono što izgleda kao ljubavna igra može se pretvoriti u ozbiljnu priču.

Zdravlje

Preporučuje se da u 2022. godini budete pažljiviji u ishrani. Bavljenje sportom ubrzaće vaš metabolizam i omogućiće vam da ostanete zdravi do kraja godine. Generalno, očekuje se da će vaše zdravlje biti dobro, ali obratite pažnju na probleme uzrokovane emocionalnim stanjem.