Veliki godišnji horoskop za Rakove: Puno ljubavnih dilema ali i poslovnih promena u 2022. godini

|

Za pripadnike horoskopskog znaka Rak 2022. godina biće godina velikih promena, naročito u sferi ljubavi i karijere, gde će se desiti spektakularni skokovi, a mnoge će obradovati dugo očekivana prinova. Prema horoskopu, ove godine rakovi će uživati u zagarantovanom uspehu koji će ih odvesti do najvećih visina i pomoći im da rastu na svim poljima. Do septembra bi trebalo da bude zatvoreno nekoliko odlučujućih faza od kojih će zavisiti finansijski komfor. Ove godine Rakovi će imati dosta razloga za radost i slavlje, neki će svoj uspeh krunisati nagradama. Od 29. januara bićete slobodniji, odlučniji i sa više kontrole nad svojim životom i aktivnostima. Retrogradni Mars od 20. oktobra uneće impulsivnost u vaš život i od tada ćete odluke donositi bez mnogo razmišljanja.

Posao i finansije

Možda u 2022. godini vaš bankovni račun neće rasti kontinuirano i brzo, ali to će vas naučiti da vam nije potrebno mnogo novca da bi imali srećan i ispunjen život. Većina aktivnosti u kojima ćete uživati tokom cele godine koštaju vrlo malo novca. Postaćete svesniji sopstvenog budžeta, bolje upravljati finansijama i trošiti više vremena na hobije i zdrave aktivnosti umesto na luksuzna mesta. Ovaj period će trajati do jeseni 2022. godine, a od vas se očekuje da napravite neke finansijske strategije koje će vam obezbediti budućnost. Naporan posao koji radite u prvoj polovini godine, isplatiće vam se u drugoj. Moguće su neočekivane šanse da promenite posao ili poziciju na kojoj ste trenutno. Ovo će biti odskočna daska za vas, koja će vas odvesti do većih profesionalnih dostignuća u godini nakon 2022. Stoga, budite fleksibilni i otvoreni za ponude, gledajući dugoročne ciljeve. Takođe, budite u toku sa novim tehnologijama i metodama rada. Ne dozvolite da vas strah od promene ili nepoznatog zadrži na istom mestu. Kritike ne primajte k srcu već ih iskoristite da postanete bolji.

Ljubav

U ljubavi vas u 2022. godini čekaju brojna zanimljiva iznenađenja, ali ćete se suočiti sa dilemama. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, neko iz prošlosti opet će ući u vaš život. Ovo će se desiti potpuno neočekivano, ali podgrejaće stare emocije i navesti vas na razmišljanje. Moraćete da napravite težak izbor. Biće napetosti u ljubavnim vezama Rakova koji su zauzeti, ali i mnogo romantičnih trenutaka. Od druge polovine godine, ukoliko izdržite sve prepereke, očekuje vas povratak u normalu.

Slobodni Rakovi će osetiti potrebu za promenama u životu, a to će ih učiniti aktivnijim i otkriti njihovu zabavnu stranu. Mnogo izleta, žurki, druženja, upoznavanja novih ljudi i novi doživljaji na programu su za 2022. godinu. Imate velike šanse da započnete romantičnu vezu sa nekim o kome ste dugo maštali.

Zdravlje

2022. godina biće srećna za Rakove kada je u pitanju sfera zdravlja. Mnogi Rakovi ostvariće se u ulozi roditelja. Mnogima će biti omogućen medicinski tretman koji će im poboljšati život. Ove godine vodite računa o zdravlju, redovno se kontrolišite i ništa ne prepuštajte slučaju. U međuvremenu, izbegavajte stresne situacije i živite punim plućima.