Uzeo je Ceci najvrednije i više nije kročio u vilu na Dedinju – Čak ni za krsnu slavu, ni za Krstanov rođendan

|

Od kada su započeli emotivnu vezu, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj mirnu luku pronašli su u Sevilji, daleko od medijske pažnje.

S obzirom na to da porodica Gudelj živi u Španiji, Nemanji privremeni rastanak sa Srbijom ne pada teško. To ipak nije slučaj sa njegovom suprugom koja je u Beogradu ostavila one koje najviše voli.

Stoga ne čudi što se Anastasija na svakih mesec-dva pojavljivala u rodnom gradu. Na ruku joj je išlo i to što je u prethodnom periodu bio niz lepih povoda, od porodične slave Sveti Nikola pa nadalje.

Međutim, na prvom rođendanu bratanca Krstana, Anastasija se nije pojavila. Imajući u vidu da je ona izuzetno vezana kako za brata Veljka, tako i za njegovu decu, sigurni smo da joj je teško palo da propusti radostan događaj u porodici.

Osim njenog odsustva, u oči pada činjenica da Cecina ćerka već duže vreme u Beograd dolazi sama, odnosno bez supruga Nemanje Gudelja. On je poslednji put u Beogradu viđen krajem novembra.

Znajući da je Anastasija donedavno bila u lošim odnosima sa ženskim delom porodice Gudelj, tačnije sa Nemanjinom majkom i sestrom, mnogi su pretpostavili da ni Nemanja nije dobrodošao u domu Cece Ražnatović.

Ipak, to je daleko od istine. Štaviše, Ceca je u više navrata javno poručila da je Nemanja najbolji zet na svetu. Na kraju, ne ostaje ništa drugo nego da zaključimo da je Nemanja Gudelj okupiran obavezama u svom klubu Sevilja, gde postiže zapažene rezultate.

Izvor: hellomagazin.rs