Beograđanka kupila pile od 1.950 grama – Izbezumila se kad ga je stavila na kućnu vagu: “Izgleda da je voda u piletu presušila”

|

Beograđanka otkrila novu prevaru trgovaca sa gramažom proizvoda. Na Instagram stranici serbialive_beograd osvanuo je video-snimak sa opisom:

“Izgleda da je voda u piletu presušila”, stoji u njenoj objavi uz emotikone koji se smeju.

Na video-zapisu se vidi da je žena kupila celo domaće pile koje je bilo već izmereno i iznosilo je 1.950 grama sa cenom od 550 dinara odnosno 282 dinara po kilogramu.

Međutim, kada je došla kod kuće na svojoj vagi je opet izmerila upakovano pile i videla da ima 1.564 grama što je bezmalo za pola kilograma manje. Shvativši kako je prevarena, žena se šokirala pa sve objavila javno kao upozorenje ostalima da pripaze da pre plaćanja provere gramažu već izmerenih proizvoda.

Podsetimo, Kurir je nedavno pisao o upozorenju pojedinih potrošača iz prestonice koji su na društvenim mrežama objavili fotografiju suhomesnatih proizvoda kupljenih u jednoj mesari gde je naplaćeno po 100 grama, a kada je kupac izmerio kasnije uverio se da u pakovanju ima zapravo 78 grama.

Izvor: kurir.rs