Uhapšen pevač iz Zvezda Granda: Osumnjičen da je pregazio pešaka, pa pobegao sa mesta nesreće

|

Policijski službenici PU Bugojno uspešno su rasvetlili ubistvo koje je počinio 26-godišnji mladiž na području Gornjeg Vakufa. Vozač je automobilom usmrtio pešaka, a zatim pobegao s mesta nesreće.

Kako pišu mediji u Bosni, uhapšeni mladić je Mahir Petrović, učesnik Zvezda Granda.

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf – Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., a vozač putničkog motornog vozila pobegao je s mesta nesreće.

– Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja – navodi se u saopštenju MUP-a SBK.

Mahir Petrović u jednoj emisiji koja je za njega te sezone bila i poslednja pevao pesme Šabana Šaulića i Jašara Ahmedovskog.

Dobio je 3 glasa što ga je odvelo u baraž, a protivkandidatkinja iz Banovića dobila 6 glasova.

Nakon izvođenja pesama žiri je komentarisao pevače, od kojih je najgrublja bila Marija Šerifović i istakla da se Šaban Šaulić vrti u grobu kao turbina nakon što je Mahir izveo Šabanovu pesmu.

Mahir joj je odgovorio da su prolazili i gori od njega, a u raspravi je Snežana Đurišić rekla odbojno i vidno besna da Mahir ide kući.

On je još tokom takmičenja naglasio da nastupa često, te je zbog toga većinom dolazio promuklog glasa.

Izvor: telegraf.rs