Vršnjačkom nasilju nema kraja: Brutalno pretučen dečak (15) – “Pitanje je kako će nastaviti život, povređeni mu bubrezi”

|

Maloletnik (15) teško je povređen kada su ga brutalno pretukla četvorica takođe maloletnika u jednom naselju u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, vršnjačko nasilje dogodilo se pre nekoliko dana.

– Radi se o četvorici starijih maloletnika koji su ga tukli rukama i nogama, a udarci su bili toliko strašni da je pretučeni dečak zadobio, kako sam čuo, povrede opasne po život. Naime, njemu su povređeni bubrezi i pitanje je kako će da nastavi život kasnije – ispričao je jedan od poznanika porodice teško povređenog dečaka.

On je rekao da je majka prebijenog dečaka, da stvar bude još gora, teško bolesna.

– Pored njene teške bolesti, samo joj je ovo falilo. Rodila je zdravog i pravog dečaka, a sada će ako preživi, a nadamo se da hoće, on možda ostati doživotni invalid – kaže ovaj ogorčeni Beograđanin.

Prema njegovim rečim grupa nasilnika koja je pretukla 15-godišnjaka inače je napadala i drugu decu.

– Ovo nije prvi put da su pretukli dečaka, još jednog su pre ovog maloletnika napali i šutirali. Srećom taj drugi dečak nije teško povređen. Ne znam šta se dešava sa tom grupom nasilnika, ali svakako ne želim da dozvolim da niko od nas ne reaguje, a pogotovo što je dečaku majka bolesna – ispričao je sagovornik.

Kako nam je objasnio sagovornik, koji je prosledio snimak nasilja, kolovođa te maloletniče grupe nasilnika teroriše decu u kraju u kom su se obe tuče i dogodile.

Izvor: kurir.rs