Pevačica objavila vesti koje svi željno iščekuju, ponosno pokazala stomačić: Pljušte čestitke sa svih strana (FOTO)

|

Priče o udaji Tanje Savić već nekoliko dana kruže širom medija. Pevačica navodno želi da uskoro stane na ludi kamen sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Pošto se priča o svadbi povela svega par meseci od početka zabavljanja sumnja se da je trudna Tanja Savić, a slike koje su objavljenje na njenom Instagramu dodatno su podstakle pomenuta nagađanja.

Pevačica Tanja Savć još uvek nije zvanično okončala razvod sa Dušanom Jovančevićem sa kojim ima sinove Maksima i Đorđa.

Bivši suprug pevačice od 2020. godine pronalazi razloge da se ceo proces što više odlaže, uprkos tome ona je uporna u nameri da sa njim prekine svaku komunikaciju, što će se u nekom naredno periodu verovatno i dogoditi.

Po pisanju medija, čim brak bude okončan pevačica opet staje pred matičara i to sa Muhamedom.

Tanja je ludo zaljubljena i često obaveštava pratioce na Instagramu, deleći slike sa svojim izabranikom dok ni one sa svojim sinovima ne zapostavlja.

Nedavno je podelila video na kom pleše sa jednim od sinova, a budući da joj je tom prilikom stomak došao baš do izražaja svi su odmah posumnjali da je trudna Tanja Savić.

Vreme će pokazati da li ima istine u svemu što se piše, a ono što je izvesno je da Tanja planira budućnost sa Muhamedom.

Nažalost, njeni roditelji ne odobravaju tu vezu, niti odluku da opet život menja iz korena i seli se u Ameriku gde Muki i živi.

Njegovi otac i majka takođe nisu pristalice te veze, jer im navodno smeta što je pevačica već bila udata i ima decu.

Na Tanji je veoma važna odluka, a sigurni smo da će o tome kada dođe vreme pevačica obavestiti svoje fanove.

Izvor: story.rs