Udala se sa 17 godina, sa njim dobila dete i razvela se: Evo kako izgleda prvi muž Suzane Jovanović (FOTO)

|

Pevačica Suzana Jovanović nerado priča o svom prvom suprugu, za koga se udala kada je imapa nepunih 18 godina, a zatim i razvela, i to posle samo sedam meseci braka. Međutim, tu nije bio kraj njenim problemima, jer je njen bivši muž na sve načine pokušavao da joj oduzme njihovog sina Danijela.

‒ Moj sin Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili nije. Sve što o životu zna, naučio je od Saše. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici kaže da je Danijel više nego njegov sin ‒ rekla je pevačica jednom prilikom,

Ona je svoju karijeru stavila u drugi plan, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci. Meštani Kolara, sela nadomak Smedereva, sećaju se Suzaninog prvog braka sa harmonikašem Radetom Zdravkovićem.

‒ Oni su se upoznali u kafani, na jednom nastupu. Al’ sve je to bilo na brzinu… Rade je neposredno pre nje imao jednu lepu devojku, dobru, iz fine porodice. Ali kao za maler, baš su se tada posvađali. I tako je u njegov život uletela Suzana. Nije prošlo ni 15 dana, a oni su se već uzeli. Dok nije došla da živi sa nama, tih petnaestak dana ona je bila divna. A posle… Bilo je tu svega i svačega! Bila je mnogo ljubomorna i onako na svoju ruku. Oni se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi između njih nisu mogli sakriti. Spavali su često u različitim sobama. Kad je bila raspoložena, razgovara je sa nama, kad nije, prođe pored nas kao da ne postojimo. U drugi deo naše kuće, u kojoj živimo žena i ja, ona nikada nije dolazila. Prodao sam traktor kako bismo napravili svadbu, a da kasnije nijednog dinara nisam video od te svadbe – rekao je 2005. godine Žile Zdravković, bivši Suzanin svekar.

Kada su odnosi između njih postajali znatno lošiji, veoma brzo su se razveli, a ogorčena na Radeta, pevačica nije čak ni želela da njihov sin Danijel nosi očevo prezime.

‒ Našla je vezu u sudu i uspela je da detetu promeni prezime u Jovanović. Tužili smo je, jer to zaista nema smisla i sramota je, kao da nije moj unuk. Kad je shvatila da će izgubiti na sudu, lukavo je Danijela nekoliko puta poslala kod nas, dozvolila nam je da ga viđamo. Bili smo zaista presrećni što nam se naše unuče, ponovo igra po dvorištu, pa sam posavetovao Radeta da povuče tužbu. Od trenutka kada je Suzana saznala da je tužba povučena, mi Danijela više nismo videli.

Suzana Jovanović nerado govori o svom prvom propalom braku.

‒ Samo sam čekala kada će sve ovo da izađe u novinama. Ti Zdravkovići su prosto takvi ljudi. Uopšte nije tačno da ne dozvoljavam detetu da ide tamo, nego on sam ne želi. Njegov otac je potpuno zaboravio da ima to dete. Brigu i interesovanje za Danijela izgubio je čim se ponovo oženio. Ja to poštujem, to je njegova odluka, takođe poštujem i njegovu suprugu i porodicu, ali ne želim da dete prisiljavam na nešto što on ne želi. Danijel je sam rešio da prekine svaki kontakt sa svojim ocem i sa svima sa očeve strane. Kada je zadnji put bio u selu, mnogo su ga ponizili, kupili su mu bombone kao da je dete od četiri godine pa će ga podmititi time. Ne može otacda mu pošalje kesicu grisina i da misli kako je time sve rešio. Za njegovih 17 godina nije mu kupio nijednu trenerku, ni patike, školsku torbu, bilo šta što mu treba za život. Niko od njih ne zna kad je bilo bolestan, tužan, kad je imao boginje… Mogu da kažem da sam ja čista pred Bogom! A njima neka ide sve na savest – rekla je svojevremeno Suzana.

Izvor: hellomagazin.rs