Udaje se Jelena Gavrilović: Glumica pokazala prsten, a sada je jasno zašto je krila izabranika – Dario je kao Apolon (FOTO)

|

Glumica Jelena Gavrilović uskoro staje na ludi kamen! Ona je objavila radosne vesti na Instagramu, ali i fotografiju nestvarnog vereničkog prstena.

„Rekla sam DA“, kratko je poručila glumica.

Jelena o privatnom životu ne govori često, naročito ne o emotivnoj vezi. Njen verenik zove se Dario, a već neko vreme žive zajedno u stanu koji su kupili u Beogradu na vodi.

Iako je skoro četiri godine u emotivnoj vezi, Jelena Gavrilović i dalje vešto krije od javnosti identitet svog izabranika.

“Uvek sam otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eskponira”, objasnila je Jelena zbog čega u intervjuima izbegava da govori o dečku.

Dario nije javna ličnost i ne voli da se eksponira u medijima, a njegovu želju Jelena poštuje od samog početka veze. Bez obzira što se ne pojavljuje s njom u javnosti, Dario je njena najveća podrška u životu i oslonac iz senke.

„On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je, komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje“, rekla je Jelena svojevremeno.

Izvor: hellomagazin.rs