Tužna sudbina pobednika “Nikad nije kasno”: Žena mu umrla tokom takmičenja, on joj posvetio emotivnu pesmu

|

Pobednik Fejsbuk glasova ove godine u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno” je Pavle Vitanov iz Makedonije, Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova, a na kraju je proglašen pobednik žirija – Petar Spasojević.

Mnogi učesnici su tokom takmičenja, pored talenta, podelili svoje teške životne priče sa gledaocima a među njima je i Petar Spasojević (61) iz Beograda.

Naime, njemu je detinjstvo proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa samo petnaest godina.

Sada se bavi muzikom, oženjen je, ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici koja je u međuvremenu napustila ovaj svet.

“Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju”, ispričao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi posvetio numeru „Svirajte noćas samo za nju“ koja je rasplakala sve u studiju i publiku kraj malih ekrana.

“Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže”, poručio je veteran za Grand nakon nastupa.

Izvor: kurir.rs