Trenutak iskrene i čiste ljubavi: Danica Crnogorčević izašla iz porodilišta – Suprug sveštenik i deca došli po nju i Savu (FOTO)

|

Etno pevačica Danica Crnogorčević napustila je porodilište, a u bolnici su po nju došli suprug i deca. Danica i njen suprug sveštenik Ivan dobili su četvrto dete, sina kom su dali ime Sava.

Danicu su iz porodilišta sačekali njeni najmiliji. Suprug i deca su joj doneli i cveće, a porodičnu fotografiju je ona objavila na Instagramu.

– Dobrodošao Sava – piše u opisu fotografije.

U kući se dolasku novog člana, Danica je pričala, najviše raduju deca, naročito njena najstarija ćerka Kasijana, kojoj se ispunila želja da dobije brata.

– Naravno, Kasijana je i poželela u svojoj iskrenoj dečjoj molitvi da dobije, kako ona kaže “plavu bebu” – misleći na dečaka, dok još nisam ni znala da sam trudna, te sam ubrzo nakon toga i saznala.

Popularna pevačica svojim glasom topi srca širom Balkana, a pošto je uvek posvećena poslu, nije suprotno ni kada je porodica u pitanju.

Šira javnost nije upoznata da je Danica zapravo popadija, te da je etno pevačica u braku sa đakonom Ivanom Crnogorčevićem.

Izvor: kurir.rs