Topalkova ćerka pokazala trudnički stomak: Niko ne veruje kako izgleda u 9. mesecu – Nikad nije bila lepša!

|

Ćerka pevača Milana Tpalovića Topalka ulazi u deveti mesec za neki dan, a koliko uživa u blagoslovenom stanju saznali smo putem fotografije koju je objavila na svom “Instagram” nalogu, gde je u prvi plan dospeo njen trudnički stomak.

Iako jeu početku krila da je u drugom stanju, kada se trudnički stomak Helene Topalović više nije mogao sakriti, ona je podelila lepu vest da sa svojim izabranikom čeka devojčicu, pa se veoma raduju dolasku prvog deteta.

Nakon toga je ova lepa trudnica često objavljivala slike, a za izgled je često dobijala pohvalne komentare. Svojom najnovijom objavom Helena je raznežila mnoge i pokazala svima kako izgleda tik pred porođaj.

Ogroman trudnički stomak Helene Topalović je prvo što se može uočiti na slici, ali nije prošla neopaženo ni njena sjajna linija koju je uspešno sačuvala tokom ovih devet meseci.

Obučena u klasično odelo, pantalone i oversized sako ispod kojeg je nosila beli topić, Topalkova ćerka oduševila je svoje pratioce i svi su joj poželeli brz i lak porođaj, što svakako priželjkuje svaka buduća mama.

Podsetimo, Helena Topalović udala se septembra prošle godine za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, koji je inače bivši muž voditeljke Jelene Dimitrijević, koji definitivno radi sve da je usreći.

Izvor: story.rs