Toni se u sred noći oglasio iz dvorca u Beču: Biznismen zaintrigirao javnost – Dragana se totalno povukla

|

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka a on je sada opet objavio sliku iz dvorca u kojem su nekada živeli zajedno i zaintrigirao javnost.

Nakon razlaza, Dragana je ostala da živi u dvorcu, a on se iselio i započeo nov život. Međutim, već nekoliko dana on objavljuje fotografije upravo iz dvorca u kome su nekada svi porodično živeli.

Toni je, naime, u kasne noćne sate objavio zanimljivu fotografiju. On je uslikao baštu koja se nalazi u sklopu dvorca i pokazao kako uživa, ali nije poznato da li je fotografija nastala sada ili je neka starija.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom navodno je pokušaj da se pomiri sa Draganom. On je, prema navodima pomenutog portala, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Bijelić u proteklih šest meseci navodno u dvorcu nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, kako bi sa Draganom razgovarao o mogućem pomirenju.
Međutim, pevačica mu je rekla da nema ništa od pomirenja, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati.

Izvor: nova.rs