Osvanula slika Đanijeve žene iz prošlosti: Svi se slažu da je Slađa bolje izgledala pre estetskih operacija

|

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića Đanija, neretko se pojavljuje u javnosti sa svojim mužem, a malo ko zna kako je ona ranije izgledala. Poput brojnih javnih ličnosti, i Slađa se podvrgla estetskim zahvatima, te drastično promenila svoj izgled.

Na jednoj Instagram stranici objavljena je njena fotografija “Pre i posle operacija” na kojoj se vidi da je Slađa bila crnka i imala skroz tanke usne, što sada nije slučaj. Pored toga dosta detalja na licu je korigovala botoksom. U komentarima se ljudi slažu kako je pre operacija izgledala bolje.

Inače, Slađa ima vanbračnog sina Nikolu, a jednom prilikom je progovorila o odnosu sa njim.

“Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost”, rekla je tada Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

“Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac”, zaključila je Slađana Trajković.

Izvor: blic.rs