Toma Fila se opet oglasio zbog male Danke: “Sumnjam da će je naći tamo” – Neki kriminal je u pitanju, treba dobro ispitati roditelje

|

Cenjeni beogradski advokat Toma Fila još jednom je za Mondo komentarisao slučaj nestale Danke Ilić, za kojom se traga od utorka, kada je nestala u mestu Banjsko Polje, kod Bora.

Iskusni advokat smatra da je MUP dao sve od sebe i da to čini još uvek.

“Mala Danka nema ni dve godine i za 15 minuta ne množe da pređe puno. Sumnjam da je neće naći tamo, a gde će je naći, e to ne znam…”, započeo je zabrinuti advokat Toma Fila za Mondo.

Informaciju da je na imanju, na kojem je nestala Danka Ilić, pronađena jama povezana sa lokalnim rudnikom advokat komentariše sa dozom sumnje.

“To nije tunel, već kanal za navodnjavanje”, rekao je Toma Fila i dodao da, da je dete tu ono ne bi bilo udaljeno više od 500 metara ili jedan kilometar od mesta nestanka.

Ono što cenjenog pravnika brine je i mogućnost toga da je Danku Ilić neko preneo preko granice sa Srbijom. “Roditelji moraju da se ispitaju dobro… Istočna Srbija je čudna, možda je čak i prešla granicu sa nekim, ako ju je taj neko oteo. Neki kriminal je u pitanju”, navodi Toma Fila.

Za kraj Fila izražava sumnju u pronalazak devojčice.

“Ja ne verujem da će je ikad pronaći, jer ako je ne pronađu sada odmah, živu ili ne daj Bože mrtvu, sve liči na trgovinu decom”, smatra Toma Fila.

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) je nestala u mestu Banjsko Polje, kod Bora, u utorak oko 13.45 sati dok se sa majkom i godinu dana starijim bratom igrala ispred objekta u mestu Banjsko polje.

“Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila”, rekla je Dankina majka Ivana. “Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo”, rekla je tada majka nestale devojčice.

Izvor: mondo.rs