Tara priznala raskid sa Danilom: “Ja sam samohrana majka, tako će i ostati” – Bivšem poslala brutalnu poruku

|

Bivša zadrugarka i manekenka Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su dobili sina Nikolaja, a samo nekoliko dana kasnije novopečena mama je objavila kako njihov odnos ne funkcioniše dobro.

Na Instagramu se oglašavala porukama kako “dobar otac ne zlostavlja majku njegovog deteta”, dok je Danilo nju branio usled priče da “nema od čega da živi”.

O raskidu su izbegavali da pričaju javno, sve do sada kada je Tara potvrdila da više nije u vezi sa Danilom.

“Jednom i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg”, napisala je Tara, iz čega se može zaključiti da se sada sama brine za svog sina Nikolaja.

Nakon javnog priznanja o raskidu, Tara je uradila tetovažu koja ima snažno značenje i zvanično potvrdila da je okrenula “novi list”. Ona je istetovirala ceo list, a nova tetovaža ima moćno značenje.

Osim tetovaže grančica divlje trešnje, ona je istetovirala i ime sina, a ceo proces je objavila na svom Instagramu. etovaže grančica trešnje, ako imaju karakteristične cvetove ovog drveta, na japanskom nazvanom “sakura”, simbol je ženske lepote. Takođe su povezani s ljubavlju i romantikom.

Izvor: telegraf.rs