Svi su zaboravili na njegov prvi brak: Aleksandar Šapić je pre Milice oženio udovicu Ivanu – Rastali se zbog njene odluke o deci

|

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u braku je od 2015. godine. On sa suprugom Milicom ima dva sina, Maksima i Fedora. Dugo se smatralo da je njegov porodični život skladan, ali on je nedavno otkrio da situacija nije baš jednostavna.

“Moja supruga već osam godina živi i radi u inostranstvu, o tome nikad nisam pričao. Rekla mi je: „Dok se baviš politikom ja ovde ne želim da živim.“ Mogao sam da se razvedem, ali bih onda sinove viđao još ređe. Kad god mogu, idem kod žene i dece”, ispričao je gradonačelnik Šapić.

Iako nije otkrio gde mu porodica danas živi, pretpostavlja se da su u Trstu, gde imaju kuću. Dobro upućeni u život Aleksandra Šapića smatraju da o razvodu od supruge Milice nije želeo ni da razmatra jer je već jednom prošao kroz isto.

Naime, Aleksandar je još tokom vaterpolo karijere, 2005. godine, ušao u brak sa Ivanom Šljukić.

U to vreme Ivana je bila udovica, jer je njen suprug 2002. godine izgubio život u pucnjavi na ulicama Beograda. Šapić je Ivaninu ćerku i sina iz prvog braka prihvatio kao svoju decu. Priča se da je Andriji Šljukiću, koji se kao veslač takmičio na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru, bio veliki sportski uzor i oslonac.

Aleksandar i Ivana su se razveli 2009. zbog, kako se tada pisalo, njene odluke da nema više dece. Svako je otišao svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Izvor: hellomagazin.rs