“Svaka žena je srećna ako je svekrva voli”: Draganova majka proslavila rođendan – Došao i Jovanin bivši suprug

|

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce novom objavom na društvenim mrežama. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa rođendana majke njenog dečka Dragana Stankovića, a ono što je mnoge oduševilo jeste da rođendanu prisustvuju i njeni roditelji, ali i njen bivši suprug sa novom devojkom.

“Danas je rođendan ženi koja je rodila čoveka kojeg obožavam. Ona je žena koja je rodila mog lava, moju ljubav i čoveka koji je duša moje duše. Mog idealnog parnjaka, moje naličje, čoveka koji brine o meni, koji me voli i podržava. Moju polovinu, onu idealnu i najjaču. Svaka žena je srećna ako bar jednom nađe svoju idealnu polovinu i ako je svekrva voli. Ja sam ispunila oba uslova za sreću i to puta dva! Moja 2.svekrva! Da mi je živa i zdrava. Na mnoga ljetaja”, poručila je Jovana na svom Instagram profilu.

Jovana je juče u “Premijera vikend Specijal” otkrila je da će se na rođendanu njene svekrve naći i njeni roditelji ali i bivši muž sa novom devojkom.

“Odlično sam. Dragan je već sačekao mog ćaleta, bio je Dragan kod mojih. On sada čeka moju mamu i tatu, sada ćemo da se pridružimo Lea i ja… Ide i bivši muž sa svojom devojkom, svi idemo”, ispričala je Jovana.

Voditeljka je i otvorila dušu na pitanje da li planira da se uda za Dragana.

“Mnogi me to pitaju. Već sam jednom bila udata, probala sam to, nikad ne reci nikad. Žena sam koja je rođena da ima više brakova, šta ću kad me muškarci vole. Stvar je da te pronađe ne onaj koji te želi, nego onaj koji te zaslužuje. Imala sam sreću da su me uvek pronalazili kvalitetni muškarci. Što se Dragana tiče, bitno je da se mi volimo, ne žurim sa udajom, jer volim da u slobodi biram njega, prava je ljubav. Umesto braka… Probala sam, videla sam, ipak biram da budem srećna. Ako je ta sreća brak, to će se desiti, ako nije – neće, biće vanbračna zajednica. Živim oslobođeno”, objasnila je Jeremićeva.

Izvor: espreso.co.rs