Suzana Mančić priznala ko je njena tajna ljubav: U Jugoslaviji su ga svi voleli (FOTO)

|

Za voditeljku Suzanu Mančić je ljuba uvek bila veoma važna, njen sastavni deo života, te je u autobiografiji koju je svojevremeno napisala, posvetila veoma značajan deo.

U knjizi voditeljka otkriva mnoge zanimljive detalje iz njenog života, koji su na neki način promakli javnosti. Jedan od tih je period u kojem je zavodila ruskog predsednika Vladimira Putina, a mi danas možemo samo da nagađamo, gde li bi Suzana bila, da je to urodilo plodom.

Ona je te za javnost bitne detalje, kao angedotu, opisivala detaljno njenoj knjizi, te vam prenosimo kako u originalu stoji tamo:

– U Lenjingrad, današnji Sankt Peterburg, došli smo zbog teniskog turnira iako ja nisam bila baš luda za tenisom. Više sam volela da lutam po Nevskom prospektu, da popijem čaj u Puškinovom kafeu preko puta i da se prisetim turneje od pre 17 godina. U Lenjingradu sam tada, davno, kupila prvi dijamantski prsten i to na odeljenju juvelirskih proizvoda neke robne kuće. Kako se od tada sve promenilo, čak i ime grada. Vraćeno mu je ime iz carskog vremena, Sankt Peterburg – napisala je Suzana u svojoj knjizi, te se prisetila i toga kako joj jedan teniski turnir zamalo nije promenio život, dok bi njen ljubavni život tada pošao u veoma zanimljivom smeru, koji ni sama nije očekivala.

Ljubav poznate voditeljke je skliznula sa veoma zanimljivog koloseka, jer je mogla blisko upoznati današnjeg ruskog predsednika, a onda bi ta priča prerasla u čitav ljubavni roman za sebe.

Izvor: espreso.co.rs