Sudbina se poigrala sa njima, poslala je poruku na pogrešan broj telefona: Doveo ju je do onog, s kim je u braku već godinama

|

Neke ljubavne priče su baš kao one na filmu, sa savim slučajnim početkom koji kasnije preraste u veliku ljubav koja traje i traje. Lagali bi kada bismo rekli da ne bi želeli da budemo u takvim pričama.

Sudbina nekad zaista može da se poigra sa nama, i to smo osetili mnogo puta. Dobro je kad se ista umeša na dobar način i promeni nam živote na bolje. Jednu takvu ljubavnu priču je na TikToku podelila je 35 godišnja Brenda.

Bredna Rivera (35) supruga i majka šestoro dece potpuno je očarala internet kada je na TikToku podelila priču kako je upoznala svog muža, sa kojim je već 12 godina u braku.

Naime, on je jedne novembarske večeri želela da pošalje poruku prijateljicama, ali je njena poruka zalutala negde dalje.

– Izdvojila sam jedan citat iz Biblije i poslala svim svojim kontaktima, kojih tada nije bilo mnogo, svega 10 ljudi. Međutim, nakon par minuta, telefonski broj za koji sam mislila da je od moje prijateljice odgovorio je: “Amin, ko je to?” – rekla je Brenda na TikToku.

Ona veruje da je to bio čin sudbine, jer njen sada već muž Isajia, nikada ne bi primio poruku da ju je Brenda poslala ranije. Naime, Isajija je 30 minuta pre dobijanja te poruke kupio novi telefon, pa je tako dobio i nov broj, koji se, kako se ispostavilo nalazio u imeniku njegove buduće supruge.

Kada su shvatili da se ne znaju i da su jedan od drugog daleko 800 milja, rešili su da se dopisuju kao prijatelji. Nakon nekog vremena došlo je do poziva, kada je Bredna nakon što je čula njegov glas, rekla sebi da je to glas koji je za nju autentičan i da je potpuno sigurna da je to ljubav na prvo biranje!

– Počelo je kao prijateljstvo, ali sam ukapirala da mi se Isajija možda i sviđa. Bila sam mnogo uzbuđena zbog te činjenice, romantizovala sam sve to, ali bila sam neodlučna. Bojala sam se otvoriti svoje srce. Padalo mi je na pamet šta ako se neko šali sa mnom, bila je to velika daljina da bih znala ko je na drugoj strani – seća se Brenda.

Ali, njena majka ju je naterala da da šansu ovoj priči i upozna svog princa iz telefona. Ona, njena majka i sestra otišle su na ručak sa Isajiom koji je prošao i bolje nego što je očekivala.

– Udaćes se za ovog tipa – rekla joj je majka, a Brenda je bila iznenađena, jer takve rečenice nisu bile uobičajene za njenu majku, pa je odmah znala da je ovo upoznavanje posebno.

I majka je bila u pravu, samo nekoliko meseci nakon upoznavanja, Isaija ju je zaprosio, a godinu dana kasnije par se i venčao.

Ove godine ovaj sudbinski par, koji ima šestoro dece, slavi 13 godina braka.

-Čini se kao sudbina, Božji prst je sigurno upravljao svakim korakom naše veze. Mnogo volim našu priču, koja je stvorila i našu decu – kazala je Brenda.

Na TikToku je ova ljubavna priča prikupila čak 2 miliona pregleda i nadaju se da može podstaknuti korisnike da ne odustaju od ljubavi nikada.

U komentarima na Tik Toku mnogi su hvalili njihovu priču, a neki su podelili čak i svoju:

– Mislim da ste poslali taj tekst na pravi broj. Priča je prelepa. – Pretpostavljam da bih trebao odgovarati na nepoznate brojeve. – bili su neki od komentara, dok je jedna osoba podelila sličnu malo verovatnu priču:

– 1992. potpuni mi je stranac pomogao oko prazne baterije i u braku smo 29 godina – glasio je još jedan od mnogih komentara.

Izvor: blic.rs