Sud vratio sina Severini: Pevačica detetu čestitala rođendan uz posebnu fotografiju i poruku – “Kad si se rodio, rodila sam se i ja”

|

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda u vezi sa zajedničkim starateljstvom Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski mediji.

Kako saznaje “Slobodna Dalmacija” splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni “roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, objavio je pomenuti medij i naveo da su sina vratili Severini.

Severina Vučković čestitala je danas nasledniku Aleksandru rođendan uz posebnu poruku. Način na koji je to uradila je nesvakidašnji. Naime, pevačica je na svom zvaničnom Instagram profilu podelila fotografiju jednog grafita na kom su naslikani ona i njen sin kako se grle.

Uz fotografiju je poslala emotivnu poruku i čestitala rođendan sinu dirljivim rečima:

“Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru… Sretan rođendan, čudo moje”, napisala je pored fotografije grafita na kom su njih dvoje.

Izvor: slobodnadalmacija.hr