Studentkinje razotkrile supruga Anje Alač: “Ponaša se nedolično i nekulturno, a u dobacivanju za njega nema granica”

|

O glumici Anji Alač, inače ćerke legendarne glumice Vesne Čipčić, i njenom suprugu Andreju Josifovskom u poslednje vreme uglavnom se pisalo zbog lepih porodičnih događaja – bili smo svedoci spektakularnog prošenja na pozorišnoj bini, a pre toga par je dobio ćerkicu.

Budući da Anja i Andrej u javnosti odaju utisak skladnog para, vesti koje su poslednje odjeknule ostavile su gorak utisak.

Naime, pojedine studentkinje Arhitektonskog fakulteta u Beogradu tvrde da je suprug Anje Alač, inače zaposlen kao docent u ovoj ustanovi, jedan od muškaraca koji su se drznuli na uznemiravanje devojaka o čemu se inače ovih dana mnogo pisalo po društvenim mrežama zbog jednog njegovog kolege sa istog fakulteta.

Suprug Anje Alač našao se na listi onih koji se nedolično ponašaju, kako se izrazila jedna od studentkinja, i nakon što se o njegovom neprikladnom ponašanju izjasnila jedna ubrzo su stigle potvrde još njih nekoliko.

“Treba spomenuti odvratno, neprimereno i veoma nekulturno ponašanje Andreja Josifovskog koji se godinama iživljava nad studentima”, stoji u jednom komentaru, dok je druga studentkinja bila i mnogo oštrija.

“Znam toliko primera gde se udvarao devojkama sa faksa, to se jednostavno pročuje, a među njima je i moja drugarica. Na skoro svim vežbama je dobacivao, smeškao se, nekad priđe pa je zagrli ali sve to okrene na šalu, da neko ne bi skontao njegovu nameru. Iako je oprezniji od drugih pa uvek vodi računa da ne pređe granicu, u dobacivanju za njega granica nema”, piše druga studentkinja sa fakulteta gde je zaposlen suprug Anje Alač.

Andrej Josifovski se povodom ovih navoda još uvek nije oglašavao ali višestruka svedočenja o njegovom nedoličnom ponašanju na javnom mestu bude veliku brigu ne samo među studentima i kolegama, već i u čitavoj javnosti.

Izvor: story.rs