Šta biste uradili da ste Vučić na dan: Aca Lukas zasmejao odgovorom, Nada Topčagić je bila kratka

|

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić i tom prilikom ona je pripremila anketu koju je predsednik pogledao.

U anketi su poznati odgovarali na pitanje “Šta biste uradili da ste Vučić na jedan dan?”. Zabeleženi su urnebesni odgovori, a svakako je najduhovitiji bio Aca Lukas.

“Da sam predsednik Vučuć, srušio bih Beograd na vodi, šta će nam? Recimo, istopio bih spomenik Stefanu Nemanji, šta će nam spomenik, kad možemo da prodamo bakar? Kao što smo prodali 2006. godine kad smo prodali sve prozore i vrata sa medicinskih ustanova u Srbiji, pa prodali bakar i stavili PVC stolariju. Što da idemo autoput Čačak – Beograd 45 minuta, kad možemo četiri sata? Neću ni da idem, ako ne putujem četiri sata, šta je 45 minuta? Šta će nam Air Srbija? Što da letimo sa aerodorma Nikola Tesla, kad možemo iz Budimpešte? Lepo idemo do tamo. Sve u svemu, daj da se vratimo iz ovog 21. veka, u sedamdesetu godinu. Zašto da imamo sve kad možemo da nemamo ništa? Znači lepo, ja da sam Aleksandar Vučić, sve bih to poništio i onda bi svi došli kod mene i rekli: “Dobro, bre, Vučiću, šta si ti napravio ovde?”. Pošto sad niko ništa ne vidi. Što da nešto pravimo kad niko ne vidi šta smo uradili?”, rekao je pevač Aca Lukas.

Na ovo pitanje odgovarala je i pevačica Zorica Brunclik: ” Pozvala bih sebe u predsedništvo na čašicu razgovora. Da i ja doživim čast da me primi predsednik kao što je mnoge glumce, sportiste, pevače, popa, roka, džeza… Da budem počastvovana njegovim pozivom. Nadam se da ne smeta što živim u Krnjači koja je blizu Borče “.

Takodje, i pevačica Nada Topčagić je odgovorila i to vrlo kratko: “Sklonila bih sve ljude oko sebe, koji ne zaslužuju moju podršku”.

Predsednik Srbije samo se nasmejao ovakvim odgovorima poznatih.

Izvor: kurir.rs