Srpski turisti preživeli agoniju pri povratku iz Grčke: “Deca su povraćala i kolutala očima” – Tužiću agenciju

|

Grupa turista koja se nedavno vraćala iz Grčke preživela je pravu agoniju tokom povratka u Srbiju. Naime, u autobusu kojim su se vraćali sa letovanja se pokvarila klima, pa je mnogim putnicima pozlilo, a neka deca su i povraćala.

“Iz Grčke smo krenuli u 10 ujutru. Posle stajališta na prvoj pumpi klima više nije radila, napolju je bilo 40 stepeni, u autobusu blago rečeno sauna. Očekivali smo da će se rashladiti nakon nekog vremena međutim rekli su nam da se pokvarila”, napisala je jedna članica grupe “Grčka uživo”.

Ona je navela da je u autobusu nastala panika.

“Cirkulisao je vreo vazduh, ljudi su se polivali vodom, deci skidali odeću, hladili se svi lepezama, ali to nije pomagalo. U jednom momentu sam uzela i ja flašu vode i popila jer sam počela da drhtim i vapim za vazduhom, a moje dete koje ima 6 godina počelo da koluta očima i da povraća. Zamolili smo vozača da otvori vrata rekao je da ne sme, šiber je pokvaren, prozori se ne otvaraju totalni haos u autobusu”, napisala je ona.

Prema njenim rečima u autobusu je bilo više od 70 putnika, što dece, što odraslih.

“Na idućem stajanju smo na pumpi sedeli na betonu sat i po vremena ne bi li popravili klimu i naravno nisu. Žene sa decom su prešle u drugi autobus koji takođe broji toliko broj putnika gde smo sedeli na stepenicama, a moje dete je sve vreme povraćalo”, piše Srpkinja. Ona je dodala i da će zbog svega navedenog tužiti agenciju.

Izvor: kurir.rs