“Mi Hrvati smo…” Influenser besan što je Hrvatska dala samo 3 poena Srbiji: Oni nama 12, a mi njima ovako

|

Hrvatska je juče osvojila drugo mesto u finalu “Evrovizije 2024”, a iz Srbije su dobili najviše poena, 12, i od žirija i od publike. Pobedila je Švajcarska, a jedan influenser iz Hrvatske nije mogao a da ne primeti nepravdu i oglasi se povodom glasanja publike iz susedne nam zemlje.

Vanja Fotović je putem TikToka poručio:

“Mi, Hrvati, smo neviđene pi**e, koje su Srbima dale tri boda, tri boda! A nama su Srbi dali 12 bodova! 12 bodova su nam dali! Mi smo pi**e neviđene! To ću vam ja reći, pa kom pravo, pravo, kom krivo, krivo!”, ispričao je Vanja u svom videu.

Bodovi publike iz Srbije su bili sledeći: Jermenija – 1 poen, Slovenija – 2 poena, Izrael – 3 poena, Italija – 4 poena, Švedska – 5 poena, Švajcarska – 6 poena, Irska – 7 poena, Grčka – 8 poena, Francuska – 10 poena i Hrvatska – 12 poena.

Ipak, i to nije bilo dovoljno da Hrvatska odnese pobedu i dovede Evroviziju u Zagreb, ali njihov predstavnik već je među narodom proglašen kao pobednik zbog sjajnog nastupa i pesme koja će se definitivno više izvoditi i pamtiti od pobedničke.

Izvor: kurir.rs