Sraman prizor u centru Beograda: Huligan šutirao cveće i sveće postavljene za Nou – Pocepao zastave u duginim bojama (FOTO)

|

Nepoznati mladić obučen u crno sinoć je šutirao cveće položeno pored spomenika knezu Mihailu u centru Beograda i pocepao i bacio zastave u duginim bojama, koje su postavljene u spomen na ubijenu devojku Nou Milivojev (18).

Noa je pronađena mrtva juče u stanu u centru Beograda, a zbog njenog ubistva uhapšen je O. D. (33).

Na Trgu Republike sinoć se dogodio sraman izliv mržnje kada je, za sada nepoznati mladić obučen u crno, prišao spomeniku na čijim stepenicama su bili položeni buketi cveća, zapaljene sveće i postavljene zastave duginih boja.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako šutira i gazi cveće, uzima zastavu u duginim bojama, simbol LGBT populacije, odnosi je i cepa. Za sada nije poznato da li je policija identifikovala osumnjičenog mladića sa snimka koji možete pogledati OVDE.

Prijatelji Noe Milivojev su se sinoć na Trgu Republike oprostili od svoje brutalno ubijene drugarice. Njena majka je u potresnoj ispovesti već navela da se Noa i za života susretala sa vređanjem i ismevanjem na Tiktoku.

Izvor: espreso.co.rs