Sloba i Jelena danas prave gala svadbu: Par za goste ima specijalan zahtev – Jedno neće smeti da rade

|

Pevač Slobodan Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas će upriličiti veliko slavlje na kojem će se okupiti porodica, prijatelji i kolege. Oni su odlučili da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom.

Sloba i Jelena isplanirali su gala svadbu, na kojoj su pozvali pola estrade. Kako saznaje izvor Kurira, par je zvanice imao jedan važan zahtev. Naime, uz pozivnice za svadbu stiglo im je obaveštenje da ne smeju nista da kače na društvene mreže.

Kako su pisali mediji, na svadbu će doći pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane.

Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali.

Nedugo potom su se u tajnosti venčali i u opštini Savski venac, a Radanoviću je i ovoga puta kum na venčanju bio estradni menadžer Goran Lačić Leka. Inače, Jelena iz prvog braka ima dva sina, a iz braka sa Slobom rodio se Damjan koji danas proslavlja rođendan.

Izvor: kurir.rs