Mladoženja svoju majku, oca i sestru izbacio sa svadbe: Porodica mu se osvetila i niko im ne zamera, evo zbog koga

|

Venčanja su najčešće srećna prilika za sve uključene, ali takođe mogu biti izvor stresa i svađa za neke porodice. Jedan mladoženja nije pozvao na venčanje svoje roditelje, jer je familija njegove neveste mislila da „nisu dovoljno dobri“ da budu deo svadbe, kao i da bi ih mogli „osramotiti“.

Mama i tata su najpre bili zatečeni, a otac je bio veoma uznemiren, pa je doneo odluku da proda kuću koju poseduju, u kojoj im sin živi bez da plaća kiriju.

“Pošto nas ne želi u svom novom životu, moraće da izađe“, rekao je otac mladoženje, obraćajući se Redditu za savet o situaciji koja je zadesila njegovu porodicu. On je u svom postu objasnio da su on i njegova supruga kupili drugu kuću koju je koristio njihov sin nakon što se preselio na koledž, te su ga oni i finansijski podržavali.

On je rekao da oni plaćaju porez na imovinu, kao i sve naknade za održavanje, dok njihov sin, koji ne plaća kiriju, plaća samo komunalije. Sve ovo je funkcionisaloo godinama, čak i nakon što se uselila sinovljeva verenica, koja se porodici ranije dopala. Međutim, nevolje su nastale nakon što su se porodice upoznale.

Mladoženjin otac kazao je da su na tom upoznavanju bile njegova žena i ćerka, sin i njegova verenica i njena porodica. Ali, mladoženjina majka i sestra su nekoliko minuta po dolasku otišle kući uznemirene, jer im je rečeno da ih sin, njegova verenica i njena porodica ne žele na venčanju.

Rekli su mu da njegov sin i verenica, zajedno sa njenom porodicom ne žele da oni prisustvuju venčanju.

“Kako mi je rečeno “Mi nismo njihova vrsta ljudi”. Bio sam veoma ljut, nazvao sam svog sina i pitao ga o čemu se radi. On mi kaže da njena porodica smatra da nismo dovoljno dobri i da ćemo ih osramotiti na svadbi i da nismo poznati. Pokušao sam da se smiri, pa nakon nedelju dana od susreta otišao sam u posetu sinu i otkrio da je s njima moja buduća rodbina. Činilo se da su se svi uselili u kuću. Pitali su me zašto sam i ja tu, odgovorio sam im da sam došao da razgovaram sa vojim sinom, jer nismo pozvani na venčanje”, ispričao je.

“Tada su mi rekli da napustim njihovu kuću, i toliko sam se razljutio da sam im rekao da imaju 30 dana da se odsele i da kažu mom sinu da prodajem kuću i da traži drugu u kojoj će živeti sa svima njima. Rekao sam im da još da iz ovih stopa idem kod trgovca nekretninama da oglasim kuću za prodaju”, rekao je mladoženjin otac, a onda je upitao druge ljude za savet da li je imao pravo da tako postupi.

Potom se u komentarima oglasilo na hiljade ljudi, a mnogi su bili na stranu mladoženjinih roditelja.

“Mogao bih da razumem da mu možda niste pružali podršku ili da je bilo problema u vašem odnosu, ali na temelju onoga što sam pročitao zbunjuje me zašto bi on to uopšte učinio”; “Tako i treba! Ne postoje izvinjenja na svetu koje će opravdati ono što vam je sin uradio. Nema razloga zašto bi ikome dopustio da izbaci njegovu porodicu”, neki su od komentara.

Izvor: blic.rs