Siniša Mihajlović čovek je velikog srca: Evo šta je uradio za našu poznatu pevačicu – “Pomogao mi je da prehranim decu”

|

Javnost od Srbije do Italije, a i šire, ostala je pogođena preranim odlaskom Siniše Mihajlovića. Među poznatim ličnostima koje su ga znale i uvažavale je i poznata folk pevačica Goca Božinovska, koja se setila jedne situacije koja se desila davno, u kojoj joj je pomogao upravo naš slavni fudbaler.

‒ Mnogo me je pogodila vest o Siniši. Bio je neverovatno dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, poništili su mi vizu za Nemačku i nisam mogla da idem tamo da pevam. Tada mi je Siniša poslao garantno pismo iz Fudbalskog kluba Lacio, i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak je i dan danas čuvam. Pomagao je svima i tada mi je rekao: „Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završiti, ne brini ništa“ ‒ ispričala je Goca.

Ona je Sinišu videla u junu prošle godine, i to je bio poslednji put, kada je on sa suprugom Arijanom došao na promociju albuma Suzane Jovanović u Beogradu.

‒ Ja sam mu bila i na svadbi u Novom Sadu. Došao je na promociji Suzaninog albuma i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegov odlazak toliko pogodio da danima nisam mogla da dođem sebi od tuge.

Izvor: hellomagazin.rs