U njihovu porodicu stiže novi član: Dragana Mirković postaje baka (FOTO)

|

U ovoj koja ostaje iza nas, na estradi je bilo svega – kraj velikih ljubavi, kao i novih početaka, priča o razvodu, mirenja, skandala.. Svetlana Ceca Ražnatović je u januaru mesecu završila emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, a zatim saznala da će ponovo postati baka. Jelena Karleuša bi sigurno volela da zaboravi što pre prethodni Božić, kada se, posvađala sa svojim suprugom Duškom, da bi par meseci kasnije umalo došlo do kraha braka. Pevačica Dragana Mirković uživa u dvorcu koji je kao iz bajke, dok njena deca zaokupljaju pažnju javnosti sve više… Numerolog Gordana Dragišić otkrila je šta ove tri popularne pevačice čeka u 2023. godini.

‒ Cecin numerološki kod je 224 i to mnogo govori o njenom jakom karakteru. Za nju stalno ističem da je ovaj život već proživela u nekom prethodnom životu. Stoji joj velika sreća u porodici, imaće svoju oazu mira i biće ušuškana i zaista srećna. Što se posla tiče, za nju nema zime, predstoje joj veliki koncerti. Što se njenog ljubavnog života tiče, od maja će sve češće razmišljati o prošlosti, a to neće biti slučajno. Ovog puta, savetujem joj da ne sluša srce, već da vlada razumom. U njen život će početkom leta, pokušati da uđe muškarac sa kojim je već bila u vezi, međutim, završili su je silom prilika. Ukoliko oseti „leptiriće“ u stomaku, trebalo bi da mu pruži šansu jer jer bi to moglo da preraste u jednu lepu ljubavnu priču. Videćemo ko bi to mogao bude.. Mozda Bogdan..

‒ Estradna zvezda Jelena Karleuša će u narednih godinu dana osvojiti ceo svet, jer to njen numerološki kod 775 govori! Jelena ima jaku intuiciju i to koristi u životu. U narednih godinu dana stoji joj uspeh i 2023. biće njena godina na svim poljima. Moguće je da sredinom godine upozna njenu najveću ljubav, u pitanju je stranac, pa će to biti obavijeno nekim velom tajni. Radi se o jakom i stabilnom muškarcu, koji je veoma bogat i moćan. Jelena će u poslu i ljubavi biti srećnija nego ikada. Ona će takođe, napraviti presek u životu i mnoge će ljude ukloniti iz svog života.

Kod Dragane Mirković je 527, što je jedna sjajna kombinacija. Ona je jedna veoma skromna osoba i ne ume da bude drugačija. Mnogo se namučila u prošlom životu, pa je zato sada nagrađena. Ona ima savršen brak koji bi svako poželeo da ima. Imaće i sjajnu poslovnu godinu, ali će znati kada da uspori i da se odmori. Postoji velika šansa da je na jesen obraduje starije dete, sin Marko. Mnogo su velike šanse da sazna da će postati baka i to će je puno usrećiti i obradovati. Naravno, nije isključeno da to bude i lažna uzbuna, ali su svakako velike šanse da dobiju novog člana porodice.

Marko je veoma zgodan momak i ima veliki broj obožavateljki, pa je sve moguće…

Izvor: hellomagazin.rs