Sin Jovana Memedovića obradovao oca najradosnijim vestima: Snaja blista u Uroševom zagrljaju – Voditelj sve objavio na Instagramu

|

Uroš Memedović, sin popularnog voditelja Jovana Memedovića ponovo je interesantan medijima, a sve iz jednog razloga. Naime, Uroš je pronašao devojku, koja mu je potpuno okupirala srce, te iako kratko sa njom odlučio je da je upozna sa roditeljima, najpre sa ocem.

Pošto Jovan godinama živi u vikendici na Tari, izgrađenoj po njegovom projektu Uroš, njegova izabranica i sestra Maša zaputili su se tamo. Blizak susret buduće snaje i svekra zabeležen je fotoaparatom, a da mu se sinovljeva devojka dopada govori to što je sliku Memedović odmah objavio na društvenim mrežama.

Navodno, voditelj je srećan što je njegov naslednik, posle situacije koju je preživeo od strane navijača Partizana, pronašao nekoga ko ga razume, voli i ko će uvek za njega biti tu. Drago mu je da su njegova deca umela da prepoznaju ljubav i što se vode srcem, što je uvek dobitna kombinacija.

I Jovanova ćerka Maša nedavno je fotografijom zaintrigirala pratioce. Naime, Maša je sa zajedničkog odmora u Grčkoj objavila sliku na kojoj se vidi verenički prsten, te je izvesno da će kod Memedovića biti dosta povoda za slavlje.

Izvor: story.rs