Sin Dragane Katić neguje poseban imidž: Mnogima je čudan, ali Boban ne mari za tuđa mišljenja (FOTO)

|

Voditeljka Dragana Katić letuje u Crnoj Gori, a društvo joj pravi jedan zgodan frajer po imenu Boban Živanović. Ove godine je, kao i njegov brat blizanac Bojan, proslavio 25. rođendan. Draganini sinovi važe za lepo vaspitane, uspešne i obrazovane mlade ljude, pa poznata voditeljka ima sve razloge da bude ponosna na njih.

Boban je master inženjer arhitekture. Studirao je u Berlinu i ostao da tamo živi i radi. Njegov brat završio je političke nauke u Beogradu i bavi se organizacijom i produkcijom.

“Boban je ranije mogao da doleti s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje, jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim”, rekla je Dragana svojevremeno, ne krijući tugu što retko viđa dete.

Boban se na Instagramu oglašava samo kad ima dobar razlog za to. U jednoj od retkih objava talentovani mladić je otkrio da je dizajnirao seriju kinetičkih skulptura. Ima i neobičan imidž, prilično savremen, a na „morskoj” fotografiji sa mamom vidimo da se na odmoru malo opustio i da „neguje” riđe brčiće.

Izvor: hellomagazin.rs