Sergej Trifunović objavio fotografiju sa novom devojkom: Prelepa plavuša pozira u zagrljaju glumca

|

Titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca domaće javnosti Sergej Trufunović dobio je nakon maestralno odigrane uloge u filmu “Stršljen”. Harizmom, talentom, duhovitošću, otresitošću privlačio je glumac tada poznate i manje poznate dame.

Sergej se često mogao videti u društvu zgodnih, popularnih i moćnih devojaka, neke među njima uspele su i da ga zavedu, ali nijednoj nije pošlo za rukom da na duže staze osvoji njegovo srce i odvede ga pred oltar. Glumac se ipak odlučio da vodi samački život sve dok se ne pojavi ona “prava” i jedina samo za njega, što se, ako je suditi po njegovim najnovijim fotografijama objavljenim na “Instagramu”, nedavno i dogodilo.

Nova devojka Sergeja Trifunovića, epitet je koji su pratioci glumca nadenuli zgodnoj plavuši koja pozira u njegovom zagraljaju.

Radi se o umetnici Ani Đorđević, simpatičnoj plavuši koja obožava more, putovanja, a veliki je ljubitelj i pasa što joj je takođe zajedničko sa Sergejem. Da je upravo ona nova devojka Sergeja Trifunovića posumnjalo se još pre par meseci nakon objave prvog zajedničkog posta, dok su sada najnovijim fotografijama sumnje dodatno podgrejane.

Ana je na prvu osvojila Sergejeve pratioce, a jedan od fanova glumcu je poručio da je konačno došlo vreme da se pozabavi malim Trifunovićima, čemu bi se, veruje se, majka dramskog umetnika Slobodanka najviše obradovala.

Izvor: story.rs