Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš: “Bila sam s njom za Božić, svađali su se, bilo je napeto” – Alisa nije mogla da zadrži suze

|

Najbolja prijateljica Ane Volš, Beograđanke koja je nestala u Americi i za kojom potraga traje već danima, Alisa Kirbi oglasila se za američke medije, otkrivši detalje iz Aninog privatnog života. Navela je da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

“Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana osećala nebezbedno”, ispričala je Alisa Kirbi, što možete videti na snimku OVDE.

Ona dodaje da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa decom.

“Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka”, rekla je Alisa.

Govoreći o celom slučaju, Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspela da zadrži suze.

“Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo”, kroz suze i jecaje rekla je Anina najbolja prijateljica Alisa.

Izvor: kurir.rs